Wintermantel Zsolt bűnnek nevezte Karácsony indokolatlan kifizetéseit

Ha nincs pénz, akkor ez nem helyénvaló – mondta a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője.

Forrás: HírTV2023. 10. 03. 22:17
null
Wintermantel Zsolt Fidesz–KDNP Fővárosi Közgyűlési Frakcióvezetője Budapest 20230522 Magyar Nemzet Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony ajándéka - titokban mesés prémiumokat adott a BKK, illetve a BKV vezetőinek – mindezt egy nappal a jegyáremelések bejelentése előtt. A HírTV-ben Wintermantel Zsolttal, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetőjével beszélgettek.

Wintermantel Zsolt a beszélgetésben rámutatott, 

évek óta azt hangoztatja a főpolgármester, hogy ki van véreztetve a főváros, nincs pénz, de akkor ilyen szintű tízmilliós jutalmakat kell fizetni a városvezetőnek akkor, amikor egyébként a város vezetése átfordul a folyószámla-hitelezésbe.

Nem elég, hogy megemelték a jegyárat, akkor jelentették be, hogy elfogyott a főváros pénze és igénybe kellett venni a folyószámla-hitelt

 – tette hozzá a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője.

Wintermantel Zsolt szerint Karácsony Gergely sodródik, látszik, hogy nincs önálló gondolata (...)

de, amikor ezeket a papírokat elé teszik és azokat alá kell írnia, akkor teljes egészében felelősséget kell vállalnia azért, ami a fővárosban van.

A politikus szerint súlyos vezetői hiányosságra mutat az, hogy Karácsony titokban mesés prémiumok kifizetését engedélyezte a BKK, illetve a BKV vezetői számára, hiszen 

a főpolgármester elsődlegesen a budapesti polgárságért felelős, a budapesti utazóközönségért felelős és ha ezek rendben vannak ki lehet fizetni összegeket a a vezetők számára, ha van pénz. 

Ha nincs pénz, akkor ez nem helyénvaló

– jelentette ki. 

Borítókép: Wintermantel Zsolt  Fidesz–KDNP Fővárosi Közgyűlési Frakcióvezetője (Fotó: Bach Máté)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.