Baleset Pest vármegyében, forgalomkorlátozás az M0-son

Vasárnap reggeli forgalmi és közlekedési információk.

Forrás: OKF, Útinform2023. 11. 05. 7:47
null
Törökbálint, 2022. október 12. Különféle gépjármûvek, köztük áruszállító kamionok sorai haladnak az agglomerációban húzódó M0-ás autóút (a köznyelvben budapesti körgyûrû, vagy Budapestet körbevevõ gyorsforgalmi út) nyugati szakaszán egy õszi délelõtt, kisebb jármûforgalmú idõszakban. A hazai személygépkocsik és tehergépjármûvek mellett itt több ezer külhoni áruszállító gépjármû is közlekedik minden napszakban, útban határokon inneni és túli célpontjaik felé. Közben elkerülve a magyar fõváros belsõ útjait, s ezzel megkímélve annak levegõ minõségét. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összeütközött két személyautó a 311-es főúton Tápiószőlős közelében, a 22. kilométernél. A balesethez riasztották a ceglédi hivatásos tűzoltókat. Áramtalanították a járműveket, amelyekben egy-egy ember utazott. A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra figyelmeztetett a katasztrófavédelem. Az Útinform tájékoztatása szerint az utat lezárták, kerülni Abony vagy Tápiószentmárton felé lehet.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé tartó oldalon fix munkavégzés zajlik a 6-os főúti csomópontnál. A 14-es kilométernél a három sávból csak kettő járható.

Kamiontilalom van érvényben vasárnap este tíz óráig. Tegnaptól, azaz november 4-től 2024. március 1-jéig a nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább 7-es (Euro 3-as) környezetvédelmi besorolású tehergépjárművekre nem vonatkozik a tilalom.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Jászai Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.