Halálos balesetet szenvedett Csepelen egy fiatal nő, teljesen összeroncsolódott a kocsi

Helyzetjelentés az utakról szombat reggel.

2023. 11. 18. 9:46
null
Budapest, 2023. november 18. Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi a XXI. kerületben 2023. november 18-án. Az autó egy villanyoszlopnak ütközött, a balesetben egy fiatal nõ életét vesztette. A jármû kitört egy tûzcsapot és kidõlt a villanyoszlop is. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tűzcsapnak hajtott, és kitörte egy személyautó éjjel Budapest XXI. kerületében, a Plútó utcában közölte a katasztrófavédelem. Az ütközés következtében kidőlt egy villanyoszlop is. A fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, amelyhez a mentők is kivonultak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a balesetben egy fiatal nő életét vesztette.

 

Munkálatok az M1-esen

Az Útinform információi szerint az M1-es autópályán Győr és Komárom között, a 94-es és 93-as kilométer között három kilométeres torlódás alakult ki aszfaltozás miatt. Az útfelújítás továbbra is tart.

Munkálatok folynak az M1-es autópálya 113-as és 124-es kilométerszelvénye között is. A Hegyeshalom felé vezető oldalon már végeztek, a Budapest felé vezető oldalon legkésőbb november 27. és december 3. között tervezik a befejezést, de ez az időjárástól is függ – mondta a Kisalföldnek Szimicsku László, az MKIF kommunikációs igazgatója.

 

Torlódás a határon

A magyar–ukrán határszakaszon, a 4-es főúton Záhonynál a kilépésre várakozó kamionsor hossza elérte a kilenc kilométert.

A magyar–román határszakaszon

  •  a 44-es főúton, Gyulánál három kilométeres a kilepésre várakozó kamionsor, a személyautók a városon kívül tudnak kerülni,
  • az M43-as autópályán, Csanádpalota határátkelőhely előtt a kilépésre várakozó kamionsor hossza meghaladta az öt kilométert.

 

Újabb sávzárás az M0-son

November 21-én, kedden sávzárás várható az M0 autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán a Deák Ferenc Soroksári Duna-hídon.

A 9 és 16 óra között zajló munkálatokra előjelző és változtatható jelzésképű táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét.

A munkavégzés idejére a szakemberek a két külső sávot lezárják, a forgalom a két belső sávon haladhat. A Halásztelki csomópontban a felhajtás biztosított lesz. A térségben óránként 60 kilométeres sebességkorlátozásra és csúcsidőben megnövekedett menetidőre számíthatnak a közlekedők tájékoztatta a Magyar Nemzetet a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Borítókép: A balesetet szenvedett személygépkocsi a XXI. kerületben (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.