Baloldali képviselő: nagyon sok megélhetési politikus van az ellenzékben + videó

Mellár Tamás, a Párbeszéd – Zöldek képviselője úgy vélekedett: az ellenzékieknek semmit sem kell csinálniuk sok pénzért.

Forrás: Bohár Dániel Facebook-oldala2023. 11. 21. 14:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Arról ábrándozok vagy álmodozom, hogy egyszer az ellenzéknek megjön az esze és összefog – mondta Mellár Tamás, a Párbeszéd – Zöldek országgyűlési képviselője Bohár Dániel riporternek. Kérdésre válaszolva hozzátette: valószínűleg erre nincs esély, mert 

az ellenzéki oldalon sajnálatos módon nagyon sok megélhetési politikus van.

Szerinte a Párbeszéd frakciója sem kivétel ez alól, ők is jól elvannak, mert a legjobb „biznisz” a politika: nem kell csinálni semmit és egy csomó pénz jön. Hozzátette, ha az ellenzék nem tudja átlépni ezt az erkölcsi küszöböt, akkor marad az, ami van – zárult a felvétel. A videó alatt tett bejegyzésében Bohár Dániel megjegyezte: Mellár Tamás arra is utalt, hogy hamarosan kiléphet a Párbeszéd frakciójából.

Borítókép: képernyőfelvétel (Forrás: Videa)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.