„Édeshármast” ajánlott két kislánynak egy kecskeméti férfi

Próbálták elküldeni, de nem sikerült.

Forrás: BorsOnline2023. 11. 14. 7:00
Dangerous,Man,Is,Following,Girl,In,City,Street.,Abduction,Of
pedofíl
2014131266 Forrás: shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Egy idegen férfi kezdte zaklatni a kislányomat és a barátnőjét” – kezdte a történetet az egyik kislány édesanyja egy Facebook-csoportban. A bejegyzésre a BorsOnline bukkant rá, amelyben azt írták, egy idegen férfi odament a két lányhoz, hogy „ édeshármast” ajánljon nekik. Az eset még vasárnap este hat óra körül történt a helyi Auchan buszmegállójában. 

„Először próbálták elküldeni, de ez nem sikerült. Néhány perccel később odament hozzájuk egy fiatal srác, mert látta, hogy mi történik. Megpróbált segíteni rajtuk, de miután látta, hogy a beavatkozása sikertelen volt, így ment tovább a dolgára” – ecsetelte az anyuka, aki megjegyezte, a lánya nem rettent meg, gondolta, előveszi az ökölvívótudását, végül erre nem volt szükség, inkább szólt egy biztonsági őrnek, ekkor látszott megoldódni az ügy.  

„Az őr értesítette a kollégáját, aki odament a férfihoz, váltott vele néhány szót, majd visszatért. Ezt a lányom végignézte. Azért tettem közzé, hogy mindenki figyeljen a gyerekeire, készítsék fel hasonló szituációkra, hogy ne legyenek pedofilok áldozatai!” – írta. A Bors az ügyben megekereste a rendőrséget is, de egyelőre nem kaptak választ.

A portál felhívta a figyelmet arra is, hogy mostanában több erőszakos cselekedet történt a városban. Október végén a belvárosban megtámadtak egy iskolás fiút, majd egy fiatal nőre ugrott rá három hajléktalannak tűnő férfi.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.