Embercsempész oldott kereket a hajnali ködben, huszonegy emberre bukkantak a furgonban

Az embercsempész azóta sem került elő.

Forrás: NAV2023. 11. 09. 16:44
null
Örkény, 2023. január 5. Rendõrök és tûzoltók az M5-ös autópálya Budapest felé vezetõ oldalán, Örkény térségében, ahol fának csapódva állt meg egy autó (j) 2023. január 5-én. A rendõrség közlése szerint egy migránsokat szállító autó sodródott le az útról, a balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek. A kocsiban hét külföldi volt, a sofõr elmenekült a helyszínrõl, a rendõrök jelenleg is nagy erõkkel keresik. MTI/Donka Ferenc Fotó: Donka Ferenc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Huszonegy, magát szír állampolgárnak valló férfit találtak a pénzügyőrök egy kisteherautó rakterében az M5-ös autópályán közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Egy kisteherautót akartak ellenőrizni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M5-ös autópálya hetényegyházi pihenőhelyén. Amint a sofőr meglátta a pénzügyőröket, továbbhajtott, majd hirtelen kiugrott a kocsiból és a hajnali ködben eltűnt, csaknem két tucat embert hagyva hátra.

Az utasok a rendőri intézkedéskor sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.

A pénzügyőrök az illegális menekülteket átadták az illetékes rendőr-főkapitányság munkatársainak.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.