Fidesz: Gyurcsányék elvettek a nyugdíjasoktól és a dolgozóktól

A kormány kiemelt célja a nyugdíjasok védelme.

Forrás: MTI2023. 11. 10. 16:37
Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára október 23-án a Városligetben
Forrás: FB Dobrev Klára
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Teljesen mindegy, mit hazudoznak Gyurcsányék, mindenki emlékszik rá, hogy kormányzásuk alatt épp az ellenkezőjét csinálták, mint amit most ígérgetnek: elvettek egyhavi nyugdíjat az idősektől, elvettek egyhavi bért a közszolgáktól, a nyugdíjakat hagyták elértéktelenedni, a fizetéseket agyonadóztatták, eltörölték a családi adókedvezményt, háromszorosára emelték a gáz és az áram árát sorolta a nagyobbik kormánypárt a közleményében.

Hozzátették, 

Gyurcsányék évek óta támadják azt a gazdaság-, család- és adópolitikát, amelynek köszönhetően Magyarország gazdasági fordulatot hajtott végre.

Ha Gyurcsányékon múlna, az infláció is teljesen elszabadulna, mert ők Brüsszelnek behódolva belesodornák Magyarországot a háborúba és az energiaválságba, eltörölnék a rezsicsökkentést és az adócsökkentéseket fogalmazott a Fidesz.

A közleményben kiemelték,

 a kormány intézkedéseinek köszönhetően az infláció 10 százalék alá csökkent, és mindent megtesznek azért, hogy jövőre újra növekedési pályára álljon a gazdaság és emelkedjenek a bérek.

A kormánypárt a közösségi médiában is üzent a nyugdíjak fontosságát illetően.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Facebook/Dobrev Klára)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.