Földi László: Az arab világ évtizedekkel ezelőtt elkezdte már elfoglalni Európát + videó

Az a fajta erőtér, amelyet olajdollárnak hívnak, az az arab világnak a gazdasági erőtere. Amit látni lehet, az nem egy vízió, nem egy összeesküvés-elmélet, hanem egy évtizedekkel ezelőtt racionálisan végiggondolt élettér-keresés – hívta fel rá a figyelmet Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban.

Forrás: HÍR TV2023. 11. 12. 22:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Információs Hivatal műveleti igazgatója kiemelte,

az iszlám gondolkodás nem tűri a korábbi rendszereket, legyen szó vallásról, vagy kultúráról, hanem ők elfoglalni jönnek. 

– Az az elképzelés, hogy a közel-keleti olajvidéken egyre rosszabb lesz a klíma, ez jól látható, esetleg még az olaj is elfogy abban a formában, vagy a gáz, ami eddig volt, tehát nekik élettér kell. És ez az élettér-elfoglalás elindult. De ez csöndben történt, láthatatlan módon, vagy minimálisan látható módon, és nem erőszakkal, hanem úgy, hogy idehozták a pénzt például, fölvásároltak részvényeket, fölvásároltak ingatlanokat, sportcsapatokat, sportegyesületeket. Tehát ingatlan szinten gyakorlatilag Európa nagy részét gyakorlatilag megvették – mutatott rá a HÍRTV műsorában.

Földi László leszögezte:

Európa vezetőinek most már mindent félre kell tenni abban a logikában, hogy itt miért is történt a migráció, miért is történik a befogadás, mert az életünkről van szó.

A titkosszolgálati szakértő szerint gyakorlatilag az európai értékrendnek a halálát jelentené, ha tovább terjedne a muszlim világ kultúrája az öreg kontinensen.

A teljes beszélgetés alább megtekinthető:

Borítókép forrása: HÍR TV

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.