Gyöngyösi Márton: Karácsony egy európai főváros építése helyett megmutatta, hogyan lehet lenyúlni a kampánypénzt

A Jobbik – Konzervatívok elnöke szerint pártja akkor sem szereti a NER-t, ha a Fidesz működteti, de akkor sem, ha a baloldal.

2023. 11. 21. 19:57
GYÖNGYÖSI Márton
Budapest, 2023. május 30. Gyöngyösi Márton, a Jobbik európai parlamenti képviselõje felszólal a magyar munkavállalók bérrendezésérõl tartott politikai vitában az Országgyûlés plenáris ülésén 2023. május 30-án. MTI/Hegedüs Róbert Fotó: Hegedüs Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Karácsony Gergelynek minden lehetősége meglett volna, hogy Budapesten megmutassa, milyen lenne egy európai, demokratikus Magyarország – jelentette ki Facebook-posztjában a Jobbik elnöke. Gyöngyösi Márton hozzátette:

Karácsony ehelyett megmutatta, hogyan lehet lenyúlni a kampánypénzt, összevissza hazudozni, haverokat pozícióhoz juttatni meg kamukonzultációkat indítani.

– Az autósellenes zöld osztályharcáról már nem is beszélve – fűzte hozzá a politikus, majd hangsúlyozta: a Jobbik – Konzervatívok egy hiteles jelöltet szeretne látni a főpolgármesteri székben, és Dr. Brenner Koloman egyetemi oktatóként és dékánhelyettesként már bizonyított, most pedig a budapestiek támogatását kéri.

Mint azt a Magyar Nemzet is megírta, Brenner Koloman jelenlegi frakcióvezető-helyettes személyében önálló főpolgármester-jelöltet indít Budapesten a Jobbik – Konzervatívok. A politikus a  sajtótájékoztatón kijelentette: „az alapoktól kell megreformálni az önkormányzat működési rendszerét és ki kell mondani a fővárosiakat feszítő problémákat”.

Borítókép: Gyöngyösi Márton (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.