Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Hiteltelenségből jeles: bevándorláspártisággal vádolja a kormányt a Jobbik

Reagált a Fidesz a szebb napokat is megélt ellenzéki párt akciójára.

Forrás: MTI2023. 11. 08. 20:34
GYÖNGYÖSI Márton
Szolnok, 2019. május 24. Gyöngyösi Márton, a Jobbik EP-listavezetõje a párt szolnoki kampányzáró rendezvényén 2019. május 24-én. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az a Jobbik beszél a migrációról, melynek elnöke támogatja a migrációs paktumot – reagált a Fidesz a Jobbik-Konzervatívok párt szerdán bejelentett akciójára.

A szebb időket is megélt ellenzéki párt vándorkiállítást indított, amivel be szeretné mutatni „a kormány által szervezett migrációt”.

A nagyobbik kormánypárt rámutatott: a Jobbik megszavazta az Európai Parlamentben, hogy illegális bevándorlókat lehessen szétosztani a tagállamok között, 

most lakosságcserével, és több százezer ázsiai migráns munkás betelepítésével riogatja a magyar embereket pusztán politikai haszonszerzés céljából.

Azt írták, a Fidesz–KDNP azzal ért egyet, hogy a riogatás helyett minden áron meg kell védeni Magyarországot és a magyar embereket az illegális bevándorlástól, valamint az ezzel járó terrorveszélytől.

Magyarországra sem dolgozni nem jöhetnek be illegális migránsok, sem pedig azért, hogy áthaladjanak az országon

– hangsúlyozták.

Rámutattak: a külföldről érkező, ideiglenesen az országban tartózkodó vendégmunkásokat pedig csak szigorú szabályok mellett lehet alkalmazni és csak azokra az álláshelyekre lehet behozni, amelyeket a magyarok nem tudnak betölteni.

Borítókép: Gyöngyösi Márton (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.