Nem kapott elsőbbséget, ezért fellökött és megvert két nyugdíjast a szlovák sofőr + videó

A dulakodást egy térfigyelő kamera is rögzítette.

Forrás: ugyeszseg.hu2023. 11. 06. 9:15
ököl, ütés Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megtámadott két idős embert egy szlovák férfi, mert nem kapott elsőbbséget, vádat emeltek ellene – közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség. Február 26-án a két sértett egy komáromi áruház parkolójában nem adta meg az elsőbbséget az éppen arra autózó szlovák férfinak, aki emiatt dühös lett. Az elkövető feldúltan kiszállt a gépkocsijából, majd a neki háttal az üzlet felé sétáló, hatvanhat éves sértett nő után szaladt, akinek először felhúzta a fejére a kabátja kapucniját,

majd a hátánál fogva meglökte, mire az idős hölgy a földre esett, és az arcát beverte az aszfaltba. A támadó ezután a nő segítésére érkező hatvanöt éves férfival kezdett dulakodni, őt is legalább egyszer a bal szeme felett megütötte.

A két idős, koruknál és fizikai állapotuknál fogva a bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a büntetlen előéletű szlovák állampolgárságú  férfival szemben a Komáromi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki. A dulakodásról egy térfigyelő kamera felvételt is készített, melyet itt tekinthet meg.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.