Soha többé baloldal!

Brüsszelben egyértelműen támogatják a migrációt.

2023. 11. 21. 14:49
Kuznica, 2021. november 12. A lengyel 16. gépesített hadosztály által közreadott képen az Európai Unióba igyekvõ migránsok a lengyel határt védõ szögesdrótkerítés fehérorosz oldalán, a kelet-lengyelországi Kuznica térségében 2021. november 8-án. A lengyel-fehérorosz határon feszültség alakult ki a Fehéroroszország felõl az Európai Unióba igyekvõ több ezer migráns miatt. A lengyel hatóságok november 12-i becslése szerint 3-4 ezer migráns tartózkodik a fehérorosz-lengyel határ mentén, és a számuk folyamatosan gyarapodik. MTI/EPA/Lengyel 16. gépesített hadosztály Fotó: -
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brüsszelben mindent megszavaztak, ami a migrációt erősíti, itthon semmit ami megakadályozza – olvasható a Fidesz Facebookra kirakott posztjában.

A posztot ezzel a gondolattal zárják:

Soha többé baloldal!

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/EPA/Lengyel 16. gépesített hadosztály)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.