Teljesen lecsupaszított kisbuszt fogtak a rendőrök

A jármű egyáltalán nem felelt meg a közúti szabályoknak.

Forrás: police.hu2023. 11. 14. 12:34
lecsupaszított kisbusz 2023. 11. 14 Forrás: police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy teljesen lecsupaszított kisbuszt állítottak meg a rendőrök Szekszárdon. A frissen festett kisbusz egyáltalán nem felelt meg az előírásoknak, mivel a sofőrülésen kívül nem volt beszerelve szinte semmi a járműbe.

A Paksi Autópálya Alosztály járőrei igazoltattak november 13-án egy frissen festet fehér kisbuszt a Sport utcában. A  kocsin nem volt rendszám, de még lámpák és ablaküvegek sem. Csupán a vezető oldali ülés volt beszerelve – tájékoztat a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

lecsupaszított kisbusz 2023. 11. 14
Fotó: police.hu

A férfi elmondta, a fényezőtől a karosszériáshoz indult. Mint kiderült, a kocsi műszaki érvényessége lejárt, a biztonsági övet sem szerelték vissza.

A rendőrség szabálysértési feljelentést tettek a sofőr ellen, mert a személyautónak nincs érvényes hatósági engedélye, valamint a közlekedésben való részvétel jogszabályban előírt feltételeinek – műszaki és biztonsági jellemzői alapján – nem felel meg.

Borítókép: A lecsupaszított kisbusz (Fotó: police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.