Varga Mihály: Az EU az egy százalékát sem térítette meg annak a pénznek, amit határvédelemre fordítottunk

Varga Mihály pénzügyminiszterrel beszélgetett Bayer Zsolt az érkező uniós pénzekről, hazánk gazdaságáról, az ukrán EU-csatlakozás veszélyeiről és a határvédelemről.

2023. 12. 17. 22:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Örömteli az uniós források egy részének a megítélése, de annak a pénznek még meg is kell érkeznie Magyarországra – emelte ki Varga Mihály a Bayer-showban.

„Én nagyon bízom benne, hogy most már semmi akadálya nem lesz, hogy megkapjuk ezeket a forrásokat. Magyarország enélkül is működőképes, de ezekre a pénzekre minden magyar állampolgár joggal tart igényt”

– közölte pénzügyminiszter. A magyar gazdaságról elárulta, hogy a balliberális kormányokkal ellentétben a jelenlegi magyar kormány nem IMF-hitelhez rohan egyből, ha baj van. Hiába történtek az elmúlt években gazdaságokat romba döntő globális események, ezeket a magyar gazdaság úgy élte túl sikeresen, hogy nem kellett semmilyen külső forráshoz hozzányúlnunk.

Borítókép: Varga Mihály (Fotó: Hír TV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.