Elemér 2024. február 28.
logo

Dömötör Csaba: A DK bekebelezte az egész baloldalt, de az országot nem fogják + videó

Máté Patrik
2023.12.11. 14:20 2023.12.11. 17:54
Dömötör Csaba: A DK bekebelezte az egész baloldalt, de az országot nem fogják + videó

– Nagy türelem kell ahhoz, hogy a baloldal leghatalmasabb villalakójától morális leckéket vegyünk – fogalmazott Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, válaszolva Gyurcsány Ferencnek az Országgyűlésben elmondott napirend előtti felszólalására. A kormánypárti politikus közölte: az idegenrendészeti törvény módosításával a kormány célja, hogy magyar emberek dolgozzanak magyar munkahelyeken, ha pedig a parlament elfogadja az új szabályozást, akkor az a legszigorúbb lesz Európában. Jelezte, hogy külföldi Magyarországon csak engedéllyel és meghatározott ideig vállalhat majd munkát.

– Cél az is, hogy ne lehessen összekeverni a migrációs kérdéseket a külföldiek munkavállalásának kérdésével

– jegyezte meg Dömötör Csaba.

Szót ejtett arról is, hogy a baloldal alig növelte a minimálbért, míg a jelenlegi kormány a háromszorosára emelte. Felhívta a figyelmet, hogy a baloldal folyamatosan azért kampányol, hogy hazánk ne kapja meg az uniós forrásokat. Az államtitkár emlékeztetett, hogy nemrég Dobrev Klára azt nyilatkozta, hogy nemmel szavazna arra, hogy Magyarország hozzájusson az EU-pénzekhez.

– Támadják az inflációellenes intézkedéseket, a munkahelyteremtő beruházásokat és adóemelést akarnak

– ismertette a baloldal programját Dömötör Csaba. Mint mondta, a DK bekebelezte az egész baloldalt, de az országot nem fogják.

 

Borítókép: Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.