Fidesz: A magyar modell nemcsak látható, de egyre többen irigylik

Magyarország ma Európa legbiztonságosabb országa.

2023. 12. 10. 8:07
ORBÁN Viktor
Budapest, 2023. november 18. Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz újraválasztott elnöke beszédet mond a Fidesz Magyar Polgári Szövetség tisztújító kongresszusán a Hungexpón 2023. november 18-án. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar modell egyszerű és a józan észre épül, amit egyre többen irigyelnek, még ha hivatalosan az ellenkezőjét kell is mondaniuk – írja a Fidesz a Facebook-oldalukra feltöltött posztban.

A franciák, a németek, az olaszok, az osztrákok a fél életüket odaadnák, ha újra migránsmentes országuk lehetne. 

Nálunk zéró a migráció, ide csak az jöhet be, akit beengedünk

– hangsúlyozzák.

Magyarország ma Európa legbiztonságosabb országa, ami a terrort támogató nyugati utcai zavargások fényében még inkább nyilvánvaló – írják.

Munkaalapú gazdaság, teljes foglalkoztatottság, erős családok, csökkenő adósság, alacsony adók, rajokban érkező befektetések, kereskedés és együttműködés a világ minden országával. Észszerű zöld átalakulás, vagyis a legmodernebb technológiák meghonosítása Magyarországon. 

Ez a magyar modell.

– emelik ki.

Borítókép: Orbán Viktor (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.