Halálra gázolt a vonat egy embert Ferihegynél

A ceglédi vonalon jelentős késésekre, járatkimaradásokra kell számítani, a menetidő 20-30 perccel is meghosszabbodhat.

2023. 12. 15. 12:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elgázolt egy embert a Miskolcról a Nyugati pályaudvarra tartó vonat Ferihegy megállóhely közelében péntek délelőtt – írta Facebook-oldalán a Mávinform. Hozzátették, 

a ceglédi vonalon jelentős késésekre, járatkimaradásokra kell számítani, a menetidő 20-30 perccel is meghosszabbodhat.

Az érintett vonat utasait egy másik vonatra szállították át. Az Országos Mentőszolgálat péntek délben arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az elgázolt ember a helyszínen életét vesztette. A katasztrófavédelem tudatta, a Szinyei Merse utca mellett történt gázolás miatt a tűzoltók ötven utas átszállásában nyújtottak segítséget, a helyszínre érkezett hatósági járművek elfoglalják a vasút mellett futó reptéri út egyik sávját, ami miatt lelassult a közúti forgalom is.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.