Hollik István: A dollárbaloldal támogatja Ukrajna EU-csatlakozását

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója elmondta, a dollárbaloldal ismét szembefordult a nemzeti érdekekkel.

2023. 12. 14. 13:19
Forrás: Hollik István. videónyilatkozata
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hollik István szeirnt a dollárbaloldal támogatja Ukrajna EU-csatlakozását. 

Tegnap a parlamentben éles vitát folytattunk Ukrajna EU-csatlakozásáról. A miniszterelnök az uniós csúcs előtt nemzeti egységet kért a képviselőktől, hogy együtt utasítsuk el Ukrajna uniós csatlakozását. 

– jelentette ki a politikus, majd hozzátette, hogy a dollárbaloldal, más sorskérdésekhez hasonlóan, ismét nemet mondott erre a nemzeti egységre, és ismét Brüsszel oldalára állt. 

 

A nemzeti konzultáció részeredményei is világosan mutatják, a magyar emberek nem akarják, hogy Ukrajna az EU tagja legyen. Azaz a dollárbaloldal ismét szembefordult a nemzeti érdekkel. Nekünk viszont továbbra is Magyarország az első, ezért nem fogunk engedni a brüsszeli önsorsrontó diktátumoknak.

– tette hozzá Hollik István. 

Borítókép: Hollik István (Forrás: Hollik István videónyilatkozata)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.