Lezárások az M0-son, baleset történt az M3-ason és az M4-esen

Hétfő reggeli forgalmi és közlekedési információk.

2023. 12. 04. 7:47
null
Mezõkeresztes, 2019. január 21. Összeroncsolódott személyautó mellett dolgoznak rendõrök az M3-as autópályán, Mezõkeresztes térségében 2019. január 21-én. Az autópálya Budapest felé vezetõ oldalán, a geleji pihenõ közelében nyolc személygépkocsi rohant egymásba. Az elsõdleges információk szerint a balesetben hárman meghaltak, ketten életveszélyesen, négyen könnyebben megsérültek. MTI/Vajda János Fotó: Vajda János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mai nap sem indult eseménytelenül az utakon, kora reggel kigyulladt egy személyautó motortere az M4-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Pilis közelében, a 45-ös kilométerszelvénynél. A monori hivatásos tűzoltók egy vízsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. A külső sávot lezárták, a torlódás több kilométeres.

Kecskemét térségében, az 52-es főút ötös kilométerénél összeütközött egy kisteherautó és egy személyautó. A kecskeméti hivatásos tűzoltók érkeztek ki a műszaki mentéshez, melynek során áramtalanították a kistehergépkocsit. A baleset helyszínére a társhatóságok is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. Félpályás útlezárás mellett váltakozó irányban halad a forgalom.

Az M3-as autópályán Gyöngyös térségében, a Nyíregyháza felé vezető oldalon a 68-as kilométernél egy személygépjármű a belső szalagkorlátnak ütközött, egy sávot lezártak.

Egy műszaki hibás kamion akadályozza a közlekedést a 2-es főúton Rétság közelében. A jármű észak felé, az 51-es kilométernél a sáv nagy részét elfoglalja.

Az erős forgalom  miatt az M3-as autópálya és az M2-es autóút, illetve a 10-es és a 11-es főút Budapest felé vezető oldalán lassulásra kell számítani.

Az M0-s autóút déli szektorában az M5-ös autópálya irányába Törökbálint térségében, a 2-es és a 4-es kilométer között burkolatjavítás miatt a középső és a külső sávot lezárták. A munkaterületen napközben lassulásra, esetenként torlódásra kell számítani.

Az ukrán kilépő tranzit kamionforgalmat az M30-as autópályán a 88-as kilométernél a Tornyosnémeti átlépő előtti parkolókba terelik. A személygépkocsikat pedig a 3-as főúti határátkelőhely felé irányítják – figyelmeztetett az Útinform.

 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: MTI/Vajda János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.