Már a gazdasághoz is ért a trágár Pankotai + videó

A baloldali civilek által felemelt diáklány szerint a gyermekvédelmi törvény gumicsont.

2023. 12. 04. 8:15
tüntetés október 23. Pankotai Lili
Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gazdasági felelősökről, a nyugdíjrendszerről, a vendégmunkásokról, a nemzeti konzultációról, a gyermekvállalásról is kifejtette véleményét Pankotai Lili, aki a Magyar Jelen Nyílt sisak című műsorában beszélt a magyarok megélhetési problémáiról. A káromkodásairól, rendbontásairól ismertté vált civil aktivista szerint például

nem szükséges, hogy a falu végén bárki költségvetési kérdésekről mondja el a véleményét.

– Miért a kispiricsi falu végén élő árufeltöltőket kérdezik meg? – tette fel a kérdést a nemzeti konzultáció kapcsán Pankotai, aki úgy látja, azért van szükség külföldi munkaerő alkalmazására, mert a magyar fiatalok folyamatosan elhagyják az országot. Úgy látja, a kivándorlás jelensége nélkül ez a probléma csak öt-tíz év múlva merült volna fel.

A Mandiner szemléjéből kiderül, hogy az aktivista szerint egy politikusnak nem kellene másról szólnia, mint a népképviseletről.

Pankotai azt várja el, hogy a pszichés szükségletek helyett a valódiak legyenek kielégítve.

A baloldal és a Soros-szervezetekhez köthető civilek által támogatott diáktüntetések arca

a gyermekvédelmi törvényt gumicsontnak nevezte, és felháborodásának adott hangot, amiért „látszatdolgokkal van kiplakátolva az ország”.

Úgy látja, a gyermekvédelmi rendszerből hiányzik a pénz és nem jelenik meg benne a prevenció, ami hiteltelenné teszi a kormány gyermekvédelmi kampányait.

A műsorból kiderült, hogy Pankotai Lili nemcsak az oktatáshoz, hanem már a gazdasághoz is ért. Ismert, ősszel egy vitaműsorban az aktivista arról beszélt, hogy

szerinte a pedagógusok egy nagy többsége nem tanári pályára való, noha október 6. alkalmából még az aradi vértanúkkal állította párhuzamba az állásukból elbocsátott tanárokat.

Azt is mondta már a trágárkodásával ismertségre szert tett diáklány, hogy zárják ki a keresztény ideológiát is az iskolákból, ha az LMBTQ-ideológiát kitiltják, mivel mindkettő ideológia.

Borítókép: Pankotai Lili (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.