Úgy lopta a fenyőt, mintha nem lenne holnap, ezer forintért adta a százezer forintos fát a jászapáti grincs

Szabadnapos rendőr kapta el.

Forrás: Police2023. 12. 22. 12:55
rendőrautó Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy 21 éves férfit gyanúsítanak a jászsági nyomozók azzal a bűncselekmény-sorozattal, ami decemberen történt Jászapátiban. A megalapozott gyanú szerint a férfi december 17-én éjjel egy jászapáti kertészetben 

kiborított három cserép babérmeggyet és ellopott négy, összesen 40 ezer forint értékű, 1,7 méteres lucfenyőt.

A tulajdonos később egy árokban találta meg a fákat. A tolvaj két nappal később ismét meglátogatta a kertészetet, ekkor kilenc darab, 100 ezer forint értékű lucfenyő bánta a tettét. 

Másnap visszatért a kertészetbe, és négy fenyőfát vitt magával. A Jászapáti Rendőrőrs járőre szabadidejében figyelte meg a helyszínt, sikerrel, ugyanis az elkövető december 21-én este kilenc óra körül bement a kertészetbe, és egy lucfenyővel a hóna alatt távozott. A rendőr szolgálatba helyezte magát, elfogta a tolvajt, és előállította a rendőrőrsre, ahol lopás bűntett miatt hallgatták ki. 

A fiatalember elmondta, hogy a fenyők darabját ezer forintért adta el – adta hírül a rendőrségi portál

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.