Újabb két bolt tette meg a nagy bejelentést

Nem térnek el a korábbi években megszokott gyakorlattól.

Forrás: Origo2023. 12. 12. 15:22
tejtermék, vásárlás, árfigyelő, árak, bolt, élelmiszer Fotó: Somogyi Hírlap/Lang Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Aldi és a Tesco üzletei is déli 12 óráig tartanak nyitva idén december 24-én. Mindkét cég a korábbi évek gyakorlatát valósítja meg ezzel – írta meg az Origó.

A Tesco a tőluk már évek óta megszokott, rövidített nyitvatartással várja a vásárlókat december 24-én, az üzleteik csak 12 óráig tartanak nyitva.

A Tesco szerint a vásárlók igénylik az utolsó pillanatos bevásárlás lehetőségét, különös tekintettel azok, akik december 23-án hosszabbított munkaidőben dolgoznak. Fontos még számukra, hogy a Tesco hipermarketben működnek kis- és középvállalkozások által bérlőnként használt üzletsorok, és a bérlők számítanak arra, hogy az áruház nyitva van és működik – írják.

Az Aldi is nagyon hasonlóan gondolkodott. 

A korábbi éveknek megfelelően ők is 12 óráig tartanak nyitva december 24-én

– emelték ki.

Az üzletlánc magyarországi foglalkoztatottjainak 75 százaléka – amiként a korábbi években is – december 24-én a pihenőnapját tölti, a 171 üzlet működését a munkatársak negyede biztosítja, akik a jogszabályoknak megfelelő túlórapótlékban részesülnek – írják.

A többi bolt bejelentéséről is írt már a Magyar Nemzet. A Penny, a Lidl és még több üzlet zárva tart

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Somogyi Hírlap/Lang Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.