Orbán Viktor jelentkezett az idei utolsó kormányülésről

A miniszterelnök és Szijjártó Péter is jelentkezett a karmelita kolostorból.

2023. 12. 19. 11:45
Kormányülés Forrás: Face
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindenki a fedélzeten – tudatta közösségi oldalán a miniszterelnök. Orbán Viktor az idei utolsó kormányülésről osztott meg fotót a bejegyzésében.

A kormányülésről ugyancsak a közösségi oldalán jelentkezett a külgazdasági és külügyminiszter.

„Kormányülés. Rövidesen élőben jelentkezünk” – írta bejegyzésében Szijjártó Péter. A közzétett képeken Szijjártó Péter több miniszterrel, így Navracsics Tibor területfejlesztési miniszterrel és Nagy István agrárminiszterrel is látható.

Múlt szerdán az Európai Bizottság elfogadta a Magyarországnak járó pénzek részleges feloldását. A kohéziós alapból így tízmilliárd euró szabadul fel, ami mintegy 3810 milliárd forintnak felel meg. A tízmilliárd eurón kívül folyamatosan és fennakadások nélkül érkeznek az agrárpénzek az uniótól, valamint a helyreállítási terv és a kohéziós program tavaly decemberi elfogadásakor folyósítottak 130 milliárd forintnyi előleget a kohéziós pénzekből. Emellett idén novemberben Magyarország kapott 350 milliárd forintnyi előleget az unió energiafüggetlenségét támogató REPowerEU alapból.

Borítókép: Kormányülés (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.