A baloldali városvezetés hagyja „elrohadni” az óbudai játszóteret

Évek óta várják a gyerekek, hogy újra birtokba vehessék.

2024. 01. 18. 17:11
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Hogy lehet az, hogy a jobboldali vezetésű kerületekben sorra újulnak meg a játszóterek, a baloldaliakban pedig évekig nem történik semmi?” – kérdezte Facebook-oldalán a budapesti Fidesz. A bejegyzéshez Wintermantel Zsolt, a párt fővárosi frakcióvezetője is reagált. Mint írta, „csak a pusztítás…”

A Hajógyári-sziget egyik legkedveltebb és legismertebb helye a csúszdás játszótér, legutóbb a 90-es években újították fel. Az utóbbi években ígéretek tucatjai hangzottak el a játszótér modernizálásáról, de semmi érdemi nem történt. Így mostanra a csúszdapark baleset- és életveszélyessé vált, le kellett zárni.

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, Karácsonyék már 2021-ben tisztában lehettek azzal, hogy a játszótér komoly felújításra szorul. Ezt bizonyítja az az ígéretcunami, ami kapcsán egymásra licitáltak a baloldal politikusai: mindenki mindent megígért. Azonban a megvalósítás azóta is várat magára.

 Gyurcsány Ferenc óbudai helytartója, Kiss László hagyja rohadni az Óbudai-szigeten a játszóteret, amire évek óta várnak a helyi gyerekek, hogy újra birtokba vehessék

– mutatott rá bejegyzésében a nagyobbik kormánypárt. Szerintük a baloldali kerületvezetés a szellemjátszóteret szimplán lezárta, hadd pusztuljon tovább. „Az óbudai családok ennél többet érdemelnek!” – zárta bejegyzését a nagyobbik kormánypárt.

Borítókép: Grafika Kiss Lászlóról és az óbudai játszótérről (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.