A minisztereket kérdezték az év első kormányüléséről + videó

Orbán Viktor új videót tett közzé.

2024. 01. 17. 23:04
ORBÁN Viktor; FICO, Robert
Budapest, 2024. január 16. Orbán Viktor miniszterelnök Robert Fico szlovák kormányfõvel közösen tartott sajtótájékoztatóján a Karmelita kolostorban 2024. január 16-án. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Mit tippel? Meddig tart ma a kormányülés? – tették fel a kérdést a részt vevő kormánytagoknak a miniszterelnök TikTok-oldalára feltöltött új videóban.

Orbán Viktor erre csak azt válaszolta:

Hosszú lesz, nagyon hosszú, itt fogunk vacsorázni is.

Lázár János úgy felelt: „Ma nagyon rövid lesz. Remélem!”

Varga Mihály ezt mondta: „Az év első kormányülése, ez általában ilyenkor hosszabb szokott lenni, mint az átlagos. Majd valamikor este végzünk, vacsorára otthon leszünk.”

Szentkirályi Alexandra szerint ez ma rövidebb kormányülés lesz, ezért háromórásra tippelte az időtartamot még délelőtt.

Csák János csak annyit válaszolt a kérdésre, hogy 5 óra 47 perc.

Nagy Márton pedig ezt felelte a felvetésre: „Remélem, hogy csak kora délutánig tart, de nem elképzelhetetlen a késő esti befejezés.”

Az alábbi videó végén az is kiderül, hogy végül ki nyerte a tippelést:

„Az idei első kormányülés. Hosszú lesz” – közölte Orbán Viktor miniszterelnök ma délelőtt a közösségi oldalán, a mai kormányülésről jelentkezve, mintegy megelőlegezve a választ a később közzétett videóban pedzegetett kérdésre.

A kormányfő egy fotót is megosztott bejegyzésében az ülésről.

A kormány döntéseit csütörtökön délelőtt tíz órától ismertetik – jelentette be az év első kormányinfóját Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

A sajtótájékoztatón jelen lesz a Magyar Nemzet munkatársa, és lapunk internetes kiadása folyamatosan frissülő, élő tudósításban beszámol a bejelentésekről.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.