Balesetnél segítettek a hajdúdandár katonái

A mentők és rendőrök kiérkezéséig biztosították a helyszínt és törődtek a sérültekkel.

Forrás: Magyar Honvédség2024. 01. 18. 15:21
null
Szikszó, 2022. május 24. Rendõr helyszínel összeroncsolódott személyautónál a 3-as út Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszán, Szikszó térségében, miután a gépjármû frontálisan összeütközött egy másik személygépkocsival 2022. május 24-én. A balesetben ketten meghaltak, az egyik autó vezetõje és a másik autóban egy utas. MTI/Vajda János Fotó: Vajda János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két összeütközött gépjármű baleseténél nyújtottak segítséget az Magyar Honvédség Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár katonái – tájékoztat a Honvédelem.hu. A katonák a hajdúhadházi éppen hazafelé tartottak a Vay Ádám Kiképzőbázisról, amikor 

a 4-es főút Hajdúhadház–Bocskaikert szakaszának az egyik kereszteződésénél közúti balesetet láttak.

Kökényesi Tamás törzsőrmester, Nemes Gábor és Rácz Attila őrmesterek autóikkal félreálltak és azonnal segítséget nyújtottak. Forgalomszabályozással biztosították a helyszínt és értesítették az illetékes szerveket. A két egymásba futott autó közül az egyik többször átpördült a saját tengelye körül, így a baleset egyik elszenvedője a katonák segítségével tudta csak elhagyni az összetört autóját.

Fotó:  Magyar Honvédség

A sokkot kapott hölgy állapotát felmérve kiderült, hogy egy ujjtörésen kívül komolyabb sérülései nem keletkeztek. A mentők és rendőrség helyszínre érkezéséig a katonák a sérült mellett maradtak.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Vajda János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.