Ultramodern csodaboltot nyit Magyarországon a Lidl

Az új üzlet eladótere több mint nyolcszáz négyzetméter lesz.

2024. 01. 24. 12:53
null
20200704 Budapest Lidl áruház Fotó: Vémi Zoltán VZ Világgazdaság VG A képen: bevásárlókocsi Fotó: Vémi Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Folytatja terjeszkedését a Lidl Magyarország, és februárban megnyitja vadonatúj, immáron második üzletét Szekszárdon – írta meg a Mindmegette. Jelezték, hogy a Lidl ezúttal nem újonnan építi boltját, hanem beköltözik egy régi épületbe, méghozzá az egykorvolt Domus bútoráruházba.

Hetek óta zajlik már a felújítás az Arany János utcában, és a tervek szerint 2024 februárjában megnyitja kapuit az új üzlet.

Az új, szekszárdi Lidl eladótere több mint nyolcszáz négyzetméter lesz, és elsősorban a környéken élő, belvárosi lakosoknak nyújt majd bevásárlási lehetőséget.

A Teol cikke szerint ebben a Lidlben is lesz helyben sütött, friss pékáru, és a vásárlók itt is megtalálják majd a jól megszokott élelmiszereket és egyéb termékeket is. A boltban hagyományos és önkiszolgáló kasszák is helyet kapnak.

A bolt kialakításakor kiemelt szempont volt a fenntarthatóság, ezért a gépészet megtervezésében elsődleges volt az energiahatékonyság.

 A szekszárdi, belvárosi üzlet hőszivattyús hűtés-fűtési rendszerrel, energiatakarékos LED-es világítási technológiával fog működni, emellett a hűtők, mélyhűtők is energiatakarékosak lesznek.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Világgazdaság/Vémi Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.