Elhunyt Orbán Gyula, Peresznye polgármestere

A tragikus hírről Észak-Vas vármegye országgyűlési képviselője számolt be közösségi oldalán.

2024. 01. 08. 11:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Megdöbbenéssel értesültem arról, hogy Orbán Gyula, Peresznye köztiszteletben álló polgármestere elhunyt” – írta Észak-Vas vármegye országgyűlési képviselője közösségi oldalán. Ágh Péter hozzátette: „szeretett települése érdekében jót és maradandót alkotott. Őszinte részvétem a családnak!”

A település jegyzőjének közleménye szerint a polgármester vasárnap betegségben hunyt el, életének 61. évében. Fucinné Dorner Anikó közlése szerint Orbán Gyulát 2019-ben választották meg polgármesternek, 2007 és 2010 között már betöltötte a tisztséget, akkor időközi választáson került a település élére. Több cikluson át volt tagja a képviselőtestületnek, alpolgármesteri tisztséget is betöltött.

Borítókép: Orbán Gyula (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.