És neked mi a legfontosabb az életben? – tette fel a kérdést Orbán Viktor + videó

A miniszterelnök elmondta, hogy van a világon néhány dolog, amely fontosabb nekünk, mint mi saját magunk.

2024. 01. 10. 9:22
ORBÁN Viktor
Tihany, 2023. augusztus 25. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a Tranzit politikai fesztiválon Tihanyban 2023. augusztus 25-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A liberálisok és a velük lévő baloldal határozottan azt mondja, hogy az életben egyetlen fontos dolog van. Ez te magad vagy. Vannak más dolgok is az életben, de a legfontosabb az te vagy – fogalmazott a TikTok-oldalán közzétett videóban Orbán Viktor miniszterelnök. A felvétel még tavaly augusztusban, a Tranzit fesztiválon a kormányfő által elmondottakat eleveníti fel.

Mint mondta, van egy másik felfogása az embernek. – Ez a másik tábor, nevezzük most jobboldalinak, azt mondja, hogy azért vagyunk a világon, hogy boldogok legyünk. De egy idő után rájövünk arra, hogy van a világon néhány dolog, amely fontosabb nekünk, mint mi saját magunk. Ilyen a családunk, a hazánk, az Isten és a hozzá való kapcsolat – húzta alá Orbán Viktor. Hozzátette: ezek mind léteztek már előttünk is.

Ha ezek fontosabbak, mint én, akkor arra a kérdésre kell választ találni a személyes életed tervezésekor, hogy a nálad fontosabb dolgot hogyan akarod szolgálni

– szögezte le a miniszterelnök.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök a Tranziton (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.