Hatalmasat küzdöttek az összeesett hatvanéves férfi életéért

Az Országos Mentőszolgálat részletesen beszámolt a tatabányai esetről.

Forrás: Infostart, Facebook2024. 01. 15. 13:34
null
Fotó: Varga Imre Forrás: FB/Országos Mentőszolgálat
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magánál van az a hatvan év körüli fotós, akit egy tatabányai iskola szalagavató bálján élesztettek újra a mentők a hétvégén írta az Infostart.

Az esetről beszámoló Országos Mentőszolgálat azt írta a közösségi oldalán: a férfi már a rendezvény kezdetén jelezte, hogy nem érzi jól magát, ennek ellenére továbbra is kitartóan fényképezte a bálozókat, mert szép képekkel akarta megörökíteni a fiatalok boldog pillanatait írták. A férfi azonban hirtelen elsápadt és összeesett.

Rögtön többen is a segítségére siettek, értesítették a mentőket, de a férfi ekkor már nem lélegzett.

„Azonnal esetkocsi indult segítségül, ami perceken belül a helyszínre ért, és elképesztő küzdelem kezdődött a férfi életéért. Az ellátás, ami alatt a beteg szívét sokkolták a mentők, közel egy órán keresztül zajlott. Végül sikerült stabilizálni a beteg állapotát, aki már másnap a kórházban visszanyerte az eszméletét is”

olvasható a Facebook-bejegyzésben.

 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.