Karambol történt az M5-ösön, Kecskemétnél az egész sztrádát lezárták

A helyszínre menőhelikopter is érkezett.

Forrás: MTI, Útinform, Katasztrófavédelem2024. 01. 15. 16:30
null
Zalaszentmihály, 2019. február 15. Árokba csapódott személyautó a 75-ös fõúton, Pacsa és Zalaszentmihály között 2019. február 15-én. Az autó vezetõje a helyszínen meghalt. MTI/Varga György Fotó: Varga György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összeütközött egy személyautó és egy teherautó az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán Kecskemétnél, ezért a sztrádát lezárták – közölte a rendőrség. 

A katasztrófavédelem közleménye szerint a baleset során a személygépkocsiba beszorult egy ember, akit a kecskeméti hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat feszítővágó segítségével szabadítottak ki. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Az Útinform azt írta, hogy az autópálya 74-es kilométerénél a rendőrség letereli a forgalmat, aki teheti, az 5-ös főúton kerüljön.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Varga György)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.