Különösen veszélyes bűnözőket keres a rendőrség

Itt a 2024-es körözési toplista.

2024. 01. 02. 8:40
Körözési toplista Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy ember híján újra teljes a körözött bűnözők top 50-es listája – derül ki a rendőrség oldalán fellelhető adatokból.

A keresett személyek közül nemrég egyet elfogtak, így a listán jelenleg hat nő és 43 férfi szerepel. A körözött bűnözők top 50-es listájában nagyon sok olyan személy szerepel, akire már régóta kiemelt figyelmet fordít a rendőrség.

A toplistán jelenleg szereplő hat körözött személy esetében korábban a rendőrség nyomravezetői díjat tűzött ki, a legnagyobb összeg kétmillió, a legkisebb pedig százezer forint.

Három személy fotóján egy kis felkiáltójelet helyezett el a rendőrség, ami azt jelenti, hogy különösen veszélyesnek számítanak. Közülük kettőnél feltételezik azt, hogy fegyver is lehet náluk, így a róluk készült fotón a felkiáltójel mellett egy kis pisztolyt is feltüntettek.

A listán szereplő legidősebb személy 62 éves, míg a legfiatalabb 29 éves. Mindkét személyt szabadságvesztés letöltése céljából körözik.

A körözési toplistán még mindig szerepel egy házaspár, mindkettőjüket háromrendbeli áru hamis megjelölése miatt keresik.

Borítókép: Keresett személyek a körözési toplistán (Fotó: Rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.