Nagy Feró hihetetlenül kiosztotta Gyurcsányt és Karácsonyt

Nem finomkodott a zenész.

Forrás: Mandiner2024. 01. 12. 12:01
Nagy Feró
Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közelgő születésnapja alkalmából interjút készített a Mandiner Nagy Feróval, aki január 14-én tölti be a 78-at. A kérdésre, hogy kiket tart a magyar történelem három legnagyobb alakjának, néggyel válaszolt, ők a következők:

Szent István, Mátyás király, Széchenyi István és Orbán Viktor.

A zenész nem finomkodott, azt is elmondta, mit gondol a Demokratikus Koalíció elnökéről. Úgy fogalmazott, egy napot kellene a sötét sarokban zokognia, hogy össze tudja foglalni egy mondatban mindazt, amit Gyurcsány Ferencről gondol. Azt pedig egyáltalán nem is érti, hogy Karácsony Gergely hogyan került Budapest főpolgármesteri székébe.

Szijjártó Péterről azt mondta, ilyen jó külügyminiszterünk még nem volt, Vlagyimir Putyinról pedig úgy vélekedik, bátran felvállalja az orosz érdekeket, ráadásul jó fej, mert kiváló áron adja nekünk a gázt. Az ukrán elnököt pedig nemes egyszerűséggel bohócnak nevezte, míg szerinte Joe Biden már azt is elfelejtette, hogy éppen az Egyesült Államok elnöke.

Magyarországot a liberális-kommunista hatalomátvételtől félti jobban a zenész, és ha ő már nem él, a világ lesz szegényebb – összegzett a Mandinernek Nagy Feró. 

Borítókép: Nagy Feró (Fotó: Kurucz Árpád)
 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.