A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Nem fogja elhinni, mi mindent visznek magukkal a kormányülésre a miniszterek + videó

Van aki kisebb, van aki nagyobb táskával érkezik a kormányülésre.

2024. 01. 25. 14:56
ORBÁN Viktor; ORBÁN Balázs; BORDÁS Gábor; SZALAY-BOBROVICZKY Kristóf; VARGA Mihály; PINTÉR Sándor; NAGY István
Budapest, 2022. szeptember 2. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b4) az õszi politikai idõszak elsõ kormányülését tartja a Karmelita kolostorban 2022. szeptember 2-án. A kormányfõ mellett Varga Mihály pénzügyminiszter, Pintér Sándor belügyminiszter, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára, Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és Nagy István agrárminiszter (b-j). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos TikTok-oldalára került fel egy videó arról, hogy melyik kormánytag mit szokott magával hozni a kormányülésre. Orbán Viktor egy adag papírt mutatott be, amelyben volt szó az Európai Unióval való alkudozásról, Ukrajnáról és a háborúról. 

Lázár János építési és közlekedési miniszter könyvet hozott magával, arra az esetre, ha unatkozna, de nem mutatta meg, hogy melyik kötetet pakolta be aktatáskájába. Varga Mihály két és félmilliárd dollárt hozott, persze ezt nem gyömöszölte be a hátizsákjába, amivel érkezett, hanem mint mondta, papírja van róla, hiszen az év elején sikeres kötvénykibocsátást hajtott végre az általa vezetett minisztérium. 

Pintér Sándor belügyminiszter egy orvosi táskára hasonlító méretes pakkal érkezett, közlése szerint ebben van minden, ami nem fért a fejébe. Bóka János uniós miniszter is hasonló stílusú táskát hozott magával, rengeteg ötlettel és javaslattal. 

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója egy vastag dossziéval érkezett a kormányülésre, amelyben volt világsajtószemle, tanulmányok, de még egy interjú is, amit a tanácskozás alatt akart kijavítani, abban reménykedve, hogy a miniszterelnök nem tudja majd meg. 

A legtöbb dolgot Szentkirályi Alexandra mutatta meg, igaz a kormányszóvivő csak egy kis női táskát hozott magával, de abban benne van az iPadje, a papírjai, Tic-Tac, fejfájás-csillapító, minifésű, fogkefék, fogkrém, útlevél, szövegkiemelő, tollak, algopyrin és a bankkártyái. 

Borítókép: Egy korábbi kormányülésen tanácskozik az ötödik Orbán-kormány (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.