Orbán Viktor: Hajrá, 2024! + videó

A miniszterelnök ismét megerősítette, jelentős politikai változást próbál meg elérni Brüsszelben az uniós parlamenti választásokon.

Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala2024. 01. 01. 10:33
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A 2023-as év a nagy küzdelmek éve volt, 2024 az a tervek, a nagy tervek éve lesz és az európai parlamenti választás éve is, ahol megpróbálunk Brüsszelben egy jelentős politikai változást elérni – idézte fel Orbán Viktor miniszterelnök frissen közzétett Facebook-videójában. A kormányfő hozzátette: ez egy elég általános vélekedés itt, Magyarországon, hogy 

Brüsszelben a bürokraták egy buborékban élnek, és ezért Brüsszel vak, nem látja a valóságos életet, elrugaszkodik azoktól a problémáktól, amelyekkel nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában küzdenek az emberek. 

– A 2024-es választásoknak az a célja, hogy kinyissuk Brüsszel szemét, lássa a valóságot, és képes legyen arra, hogy kijavítsa azokat a hibákat, azokat a vezetői hibákat, amelyeket 2023-ban elkövetett – jelentette ki Orbán Viktor.

Borítókép: Orbán Viktor az évzáró Kormányinfón (Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.