Orbán Viktor: Isten nyugosztalja Vízkelety Mariannt!

A miniszterelnök is elbúcsúzott az egykori közigazgatási, igazságügyi államtitkártól és a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület volt elnökétől.

2024. 01. 29. 17:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Isten Önnel, Mariann! Köszönünk mindent!” – a miniszterelnök így búcsúzott el Vízkelety Marianntól, egykori közigazgatási, igazságügyi államtitkártól és a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület volt elnökétől.

Vízkelety Mariann volt közigazgatási, igazságügyi államtitkár, miniszterelnöki biztos, több civil szervezet kuratóriumi tagja, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület volt elnöke 67 évesen, hosszan tartó súlyos betegség után hunyt el.

A gyászhír kapcsán a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület (MPEE) elnöksége és munkatársai is részvétüket fejezték ki. A szervezet emlékeztetett: Vízkelety Mariann alakulása óta tagja volt a Magyar Polgári Együttműködési Egyesületnek, a szervezet elnöki tisztségét 2019. január 23. és 2023. december 31-e között látta el. 

„Köszönjük áldozatos munkáját és elhivatottságát, amivel segítette egyesületünket. Életútját az Isten, Család, Haza iránti elkötelezettség, a feltétel nélküli szeretet vezérelte, amit elsősorban otthon, drága szüleitől tanult és adta tovább a gyerekeinek, barátainak, munkatársainak. Elnökségünk és munkatársaink nevében őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Emléke örökké velünk marad!” – olvasható az MPEE közleményében.

Borítókép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.