Több millió forinttal, a tulaj csizmájában kapták el a betörő fiatal nőt

A saját saras lábbelijét pedig a helyszínen hagyta.

Forrás: police.hu2024. 01. 03. 17:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több mint hétmillió forintot lopott el egy fiatal nő január elsején, ráadásul távozáskor felvette a sértett csizmáját, és saját saras lábbelijét a helyszínen hagyta – olvasható a rendőrség honlapján.

Forrás: police.hu

Egy tiszasülyi nő tett bejelentést a rendőrségre 2024. január elsején. Elmondta, hogy 10–13 óra között egy ismeretlen bement az ingatlana udvarára, aki a kazánházban megtalálta a lakáskulcsot. Innentől már sejthető, hogy a tolvaj a házban is körbenézett:  több mint hétmillió forintot, egy arany karláncot, egy pár női bakancsot és egy pár női cipőt lopott. 

A sértett, amikor hazatért, furcsának találta, hogy a bejárati ajtó mellett egy idegen, saras női csizmát talált.

A szekrények fiókjai sem úgy voltak, ahogy azokat hagyta. Ekkor már tudta, hogy valaki járt a házban. Gyanúja igazolódott, amikor tudatosult benne, hogy elvitték a megtakarított pénzét.

A fiatal nő azonban nem nagyon takargatta magát a ház kamerái előtt, így a szolnoki rendőrök hamar a nyomára bukkantak: másnap már előállították a rendőrkapitányságon. 

Lakásán a rendőrök közel 4,5 millió forintot, a kirabolt nő kapujának kulcsát, valamint a lopásból származó arany karláncot és két pár cipőt megtaláltak és lefoglaltak. A 19 éves nőt lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: A kirabolt nő csizmája (Forrás: police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.