Ungár Péter: Karácsony Gergely magyarázkodása „a logika alapvető viszonyaival bántalmazó kapcsolatban áll”

„A logika alapvető viszonyaival bántalmazó kapcsolatban áll” – így értékelte közösségi oldalán megosztott bejegyzésében Ungár Péter Karácsony Gergely főpolgármester magyarázkodását a Budapest-bérlet-üggyel kapcsolatban.

Forrás: Facebook2024. 01. 06. 18:32
Forrás: FB/Ungár Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Karácsony Gergely nemrég interjút adott az ATV-ben a Budapest-bérlet ügyében. Nem akarok a részletekbe belemenni, az LMP megtette már többször, de ha azt a logika alapvető viszonyaival bántalmazó kapcsolatban álló magyarázkodást, amit a főpolgármester előadott, egy államtitkár adta volna elő, az egész ellenzék röhögött volna. Jogosan”

– vélekedett az LMP – Magyarország Zöld Pártja társelnöke Facebook-bejegyzésében. Ungár Péter – aki bejegyzésében egyaránt kemény szavakkal bírálta a kormányoldalt és az ellenzéket – hozzátette, az LMP azért nem döntött még a főpolgármester-jelöltjéről, mert Budapest egy város közügyekkel, és akkor is ezzel foglalkoznak, ha ez kétoldali kiátkozást jelent.

Borítókép: Ungár Péter (Fotó: Facebook/ Ungár Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.