Vajon néhány napi munkáért ki lehet fizetni tízmillió forint prémiumot? + videó

Wintermantel Zsolt arra kéri Karácsony Gergelyt, hogy hozza nyilvánosságra a BKV vezérigazgatójának prémiumfeladatait.

2024. 01. 24. 15:05
KARÁCSONY Gergely; WALTER Katalin; SAL László
Budapest, 2022. december 16. Walter Katalin, a BKK vezérigazgatója a Lánchíd felújított útpályájának megnyitóján 2022. december 16-án. Mögötte Karácsony Gergely fõpolgármester (k) és Sal László, az A-Híd Zrt. vezérigazgatója. Átadták az ideiglenes forgalomnak a felújított Lánchidat. A hídon egyelõre csak a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) jármûvei, valamint a taxik, a segédmotoros kerékpárok, a motorosok, a kerékpárosok, valamint a mikroközlekedési eszközöket használók közlekedhetnek, a gyalogosok a tervek szerint a jövõ nyár végétõl használhatják az átkelõt. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Elég volt pár napot dolgozni a tízmilliós prémiumért? – tette fel a kérdést a közösségi oldalán a budapesti Fidesz–KDNP frakcióvezetője. Wintermantel Zsolt arra kéri Karácsony Gergelyt, hogy hozza nyilvánosságra a BKV vezérigazgatójának prémiumfeladatait.

– Nevetségesnek tartjuk, hogy 2022. december 19-én fogadták el az az évi feladatokat, amelyeket így az év hátralévő pár napján „teljesített” is a BKV feje – jelentette ki a politikus. Választ várunk Karácsony Gergelytől: 

vajon néhány napi munkáért ki lehet fizetni 10 millió forint prémiumot?

– mutatott rá Wintermantel.

Borítókép: Walter Katalin, a BKK vezérigazgatója és Karácsony Gergely  (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.