A Kutyapártnak nem jutott Soros pénzéből, de ha egyszer igen, így tennének

Nagy Dávid, az MKKP igazgatója szerint lenne helye Soros György dollárjainak.

Forrás: Mandiner2024. 02. 09. 22:29
Forrás: Aktuális
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Továbbra sem kapta meg a Kétfarkú Kutya Párt azokat a mikroadományokat, amiket az ellenzéki pártok elégettek, pedig Nagy Dávid, a párt igazgatója szerint lenne helye Soros György dollárjainak írta a Mandiner. A politikus a Hír TV műsorában kifejtette, meg kellene emelniük az alkalmazottak fizetését, és a nyílászárókat is ki kellene cserélni.

Nagy Dávid ugyanakkor hozzátette azt is, az már zavarná, ha tényleg Soros pénzétől függenének, de amíg ezt nem kapják meg, addig tudnak vele poénkodni.

 

Távol maradnának az adományládikáktól 

Nagy Dávid komolyabbra fordítva a szót kiemelte, a Kutyapárt nem kíván sem a Soros György adományládikáitól függő baloldalhoz, sem a kormány politikájához közeledni. Arra a felvetésre, hogy Kovács Gergely, a párt elnöke a Republikon Intézet rendezvényén mégis nagy barátságban beszélgetett az ismét botrányba keveredett Gyöngyösi Mártonnal, a Jobbik elnökével, Nagy Dávid kifejtette:

„Gyöngyösiről bebizonyosodott, hogy ő jól hazudik, ő jobban vonzódik a nácizmushoz, mint amennyire elnézést kért. A rendezvényről pedig nagyon vicces képek vannak Gergőről, aki legalább tízféle pozícióban tudja magát unni”

A Kutyapárt igazgatója ezzel kapcsolatban kitért rá, a párt politikusai elmennek azokra a rendezvényekre, ahova meghívják őket.

Közelednek az európai parlamenti választások

Nagy Dávid a párt európai parlamenti választási kampányáról elmondta, a legfontosabb céljuk, hogy a plakátkampányokra és ígéretekre épülő politika helyett egy magasabb színvonalat képviseljenek, és tájékoztatással, részvételiséggel érjék el az embereket, vagyis a választók bevonásával. 

Szerinte ennek az sem mond ellent, hogy a párt EP-listájának második helyén indul Törley Katalin, aki az elmúlt években a Tanítanék Mozgalom színeiben arról győzködte az embereket, a pedagógusok helyzetének javításáért harcolnak. Törley Katalin később mégis bevallotta, ő valójában mindvégig politizálni akart.

Nagy Dávid szerint ha Törley bejut az Európai Parlamentbe, akkor egy olyan civil szervezet képviselője kap mandátumot, akiben a Kutyapárt is meg tud bízni. Az aktivista jelölését azzal védte, hogy

 „a meghatározó ellenzéki logikával szemben ők nem kihasználják a tüntetések szereplőit, és aztán eldobják, hanem pozícióba juttatják.” 

Borítókép: Nagy Dávid (Forrás: Képernyőkép/ Napi Aktuális)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.