A magyar jobboldal és a magyarországi baloldal között három fontos különbség van

Szánthó Miklós szerint Magyarország nem lehet következmények nélküli ország.

2024. 02. 10. 18:59
Szánthó Miklós
Fotó: EMIL CHALHOUB
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három lényeges különbség van a magyar jobboldal és a magyarországi baloldal között – erről tett fel videót a közösségi oldalára Szánthó Miklós. Az Alapjogokért Központ Novák Katalin és Varga Judit lemondása kapcsán elemezte a helyzetet. Értékelése szerint a jobboldalon jó és felelősségteljes politikusok vannak, ilyen Varga Judit és Novák Katalin is (ez az első különbség), de a jobboldalon a hibáknak következménye van, míg a baloldalon a bűnökért még dicséret is jár (ez pedig a második különbség). Szánthó Miklós szerint Magyarország nem lehet következmények nélküli ország. 

Az Alapjogokért Központ vezetője szerint a harmadik, és legfontosabb különbség, hogy a magyar jobboldal mindig is kiállt a családok és a gyermekek védelme mellett, a pedofilokkal és a pedofíliával szemben. – Míg a baloldal a gyermekbántalmazó Daniel Cohn-Bendittel árult egy gyékényen, emellett pedig nem támogatták, hogy a pedofilokra Magyarországon súlyosabb büntetés vonatkozzon, nem támogatták a gyermekvédelmi törvényt sem – jelezte Szánthó Miklós. 

Borítókép: Szánthó Miklós (Fotó: Emil Calhoub)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.