A Tisza-tóról készült film bejárja a világot

A Jóreménység-sziget című filmet az egyik legnagyobb légitársaság gépein is meg lehet nézni.

2024. 02. 06. 18:45
null
Tisza-tó, 2020. október 22. A Tisza-tó - más néven Kiskörei víztározó - látképe. MTVA Fotó: Molnár-Bernáth László Fotó: Molnár-Bernáth László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tisza-tavi történetet, a Jóreménység-sziget című filmet Közép-Európa után most még többen ismerhetik meg. Ljasuk Dimitry filmjét a világ egyik legnagyobb nemzetközi légitársaságának valamennyi járatán vetítik – írja a Heves Vármegyei Hírportál.

Ljasuk Dimitry természetfilmes, környezetvédelmi aktivista filmje most a felhők közé emelkedik, mivel a Jóreménység-sziget mostantól megnézhető az Emirates Airlines gépein.

Hatalmas dolog ez a Tisza partjáról induló független filmemnek, hiszen az Emirates a világ egyik legnagyobb nemzetközi légitársasága […] Mostantól sok-sok nemzet nációja ismerheti meg a Tisza-tavon játszódó történetet. Büszke vagyok rá és megtisztelő!

– írta bejegyzésében a filmes.

Borítókép: Illusztráció (MTVA/Molnár-Bernáth László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.