Az életét kockáztatva akarta elérni a villamost + videó

A szabálytalan közlekedés életekbe kerülhet.

Forrás: Tények2024. 02. 28. 20:52
null
Budapest, 2015. december 10. CAF-villamos közlekedik a Bem rakparton budai fonódó villamoshálózat tesztüzeme során 2015. december 10-én. MTI Fotó: Marjai János Fotó: Marjai János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Igazán ijesztő pillanatokat élt át az a gyalogos, aki a villamost próbálta elérni a gyalogosátkelő piros jelzése ellenére. A Tények vette észre a videót, amit egy autó fedélzeti kamerája rögzített.

Budapest XIX. kerületében, az Üllői úton egy gyalogos megpróbálta elérni az út túloldalán várakozó villamost, ehhez azonban át kellett mennie a forgalmas úton úgy, hogy számára egyértelműen pirosat mutatott a lámpa. A gyalogos ennek ellenére megpróbálta, szerencsére az éppen szabályosan közeledő autós – akinek fedélzeti kamerája rögzítette az esetet – figyelmes volt és időben reagált, így 

el tudták kerülni a szerencsétlenséget.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/ Marjai János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.