Az influenszertüntetés volt a Bayer-show témája

A Bayer-show vendége Dömötör Csaba parlamenti államtitkár volt, akivel Bayer Zsolt a gyermekvédelem szigorításáról, a miniszterelnöki évértékelő beszédről, valamint a pénteki influszenszertüntetés témájáról is beszélgetett.

2024. 02. 19. 8:26
Forrás: Képernyőkép
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Arra hívnám fel a figyelmet, hogy van ez az úgynevezett Action for Democracy szervezet, amelyik Magyarországra is nagyon komoly összegeket küldött, úgynevezett civileknek, akik aztán politikai kampánytevékenységet folytattak, és ennek az egyik fő embere, nevezett Korányi Dávid teljes nyíltsággal beszélt arról, hogy hogyan csinálták ezt Lengyelországban – mondta a Hír Tv-n futó Bayer Show-ban Dömötör Csaba. 

– Ilyen választói csoportok, olyan választói csoportok, civilnek mondott szervezetek, amelyek egyébként Magyarországon az ellenzéket támogatják vagy az ellenzék malmára hajtják a vizet, de persze erről nem beszélnek. Tételesen levezette, hogy Lengyelországban ezt hogyan csinálták, és hogy sikerült. Na most, hogyha Lengyelországban csinálják, akkor Magyarországon is még egyszer meg fogják próbálni

– mutatott rá a Fidesz országgyűlési képviselője.

Úgy folytatta: – Olyan óriási meglepetésekre azok után, amit 2022-ben láttunk, ne számítsunk. Négymilliárdnak megfelelő összeg érkezett be mikroadományokon keresztül. Hogy bírták ezt ki nevetés nélkül, amikor erre hivatkoztak. A 2022-es választási kampányban azt látjuk és tudjuk, hogy azóta is érkeznek ezek az összegek, és hogyha sorsdöntő választás lesz, márpedig sorsdöntő választás lesz, sorsdöntő európai választás júniusban, akkor teljesen biztosak lehetünk abban, hogy ez a típusú tevékenység nemhogy csillapodna, hanem sokkal nagyobb intenzitással zajlik majd, úgyhogy azt tudjuk nekik üzenni, hogy mi felkészültünk erre a küzdelemre.

Dömötör Csaba leszögezte: 

– A mi közösségünk mindig a legnagyobb nyomás alatt tudta leadni a legnagyobb teljesítményt, és ami a legfontosabb, az ország érdekében.

 

Borítókép: Dömötör Csaba és Bayer Zsolt (Forrás: Bayer-show)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.