Dopeman: Nem lesz politikamentes az influenszertüntetés! + videó

Tüntetés a gyermekek mellett vagy érzékenyítés? Mire számít Dopeman az újabb demonstráció kapcsán, amit balliberális influenszerek szerveznek? A Hír TV Napi Aktuális című műsorában Pityinger Lászlóval beszélgettek, akinek tudomására jutott, hogy a liberális Azahriah nem is lesz jelen a tüntetésen, csak Zoom-kapcsolaton keresztül jelentkezik be.

Forrás: HÍRTV2024. 02. 15. 21:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közismerten balliberális influenszerek – mint például a partizános Gulyás Márton, az (ex)momentumos Pottyondy Edina és Osváth (VV) Zsolt – által szervezett péntek esti tüntetéssel kapcsolatban a rapper elmondta:

„A modern nyugati világban a család, mint intézmény sérült, erről beszélgetni kell, de nem biztos, hogy erre egy tüntetés a legjobb helyszín” – mondta Pityinger László Dopeman a Hír TV műsorában, majd hozzátette, hogy

nyilvánvalóan ez az egész egy politikai dologba fog átcsapni, ez nem is kérdéses. 

Szerinte az influenszerek területén kialakult egy fajta „deep state”, azaz egy második vonala az ellenzéki politizálásnak, ami sokkal élőbb kapcsolatot ápol a társadalmi változásokkal, folyamatokkal, amelyek lezajlanak a fiatalság körében, lekövetik a trendeket és ezért nagyon népszerűek.

A teljes Hír TV-s beszélgetés alább megtekinthető:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.