Curtis: Ennél aljasabb dolgot még nem láttam

A pénteki baloldali demonstráció szervezői közzétettek egy listát a tüntetést támogató hírességekről. Széki Attila Curtis nevét pedig bár a lista második helyén hozták, a zenész megcáfolta, hogy a nevét adta volna a rendezvényhez. Szerinte mindennek a gyermekek védelméről, nem önös politikai érdekről kell szólnia.

2024. 02. 15. 13:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ma reggel szembesültem vele, hogy felkerültem egy szerveződő tüntetés listájára mint támogató. Akkor esett le, hogy miről is szól ez a történet. Ennél aljasabb dolgot még nem is láttam. Én apukaként és magyar emberként is elítélek minden pedofíliával kapcsolatos történést, de azt kikérem magamnak, hogy a nevemet bármiféle propagandához, politikai megmozduláshoz vagy tüntetéshez felhasználják” – reagált Curtis a Mandinernek a Pottyondy Edina által közzétett információra, miszerint több mint száz híresség állt az általuk szervezett tüntetés mellé, köztük Széki Attila is.

 

Önös baloldali politikai érdekek

Mint ismert, „Odakint most szörnyek járnak – Kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért” címmel hirdetett péntekre demonstrációt több baloldali youtuber és influenszer. Pottyondy Edina a Facebookon közölte, hogy számos híresség állt a tüntetés mellé. A listára olyan nevek kerültek fel többek között, mint Till Attila műsorvezető, Radics Péter digitális tartalomkészítő, Fekete Giorgio, a Carson Coma zenésze, Steiner Kristóf újságíró vagy Lakatos Márk stylist. Széki Attila Curtis nevét pedig bár a lista második helyén hozták, a zenész először egy Facebook-posztban cáfolta meg, hogy részt vesz az eseményen. 

Mint fogalmazott, „a pedofília minden formáját elutasítom és azt is, ha a gyerekeket politikai célra akarják felhasználni”. Hozzátette: ahogyan eddig, úgy ezután is kiáll a gyermekek védelme mellett, majd arra kért mindenkit, hogy ne éljenek vissza a nevével.

Éppen Kárpátalján voltam a magyarlakta területeken, magyar kisgyermekek számára jótékonykodtunk, amikor megkerestek. Ebből kifolyólag nem is tudtam aláírni semmiféle petíciót

– szögezte le a zenész. Curtist azzal keresték meg, hogy elítéli-e a pedofíliát, és támogatja-e a gyermekek védelmét, mire azt felelte, természetesen elítél minden ilyen bűncselekményt, és ahogyan eddig, így ezután is kiáll a gyermekek védelme mellett. Curtis a nem csupán a pedofil bűncselekményeket, de azt is határozottan elutasítja, ha a gyerekeket és azok védelmét politikai célra akarják felhasználni. Ennek kapcsán hozzátette: „Itt a gyermekek védelméről kellene szólnia a dolognak, nem pedig önös politikai érdekekről”.

Borítókép: Curtis  (Forrás: képernyőfotó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.