Curtis kifakadt Pottyondy hazugságán: „Nem csatlakozom semmilyen politikai megmozduláshoz!”

„Ne éljenek vissza a nevemmel” – írta Facebook-bejegyzésében Széki Attila.

2024. 02. 15. 10:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nem írtam alá semmit, és nem csatlakoztam semmilyen csoportosuláshoz” – reagált a Curtis a Facebookon Pottyondy Edina által közzétett információra, miszerint több mint száz híresség állt az általuk szervezett tüntetés mellé, köztük Széki Attila is.

Részlet a 444.hu által közölt listából. Fotó: Képernyőfotó
Részlet a 444.hu által közölt listából. Fotó: Képernyőfotó

Mint ismert, „Odakint most szörnyek járnak – Kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért” címmel hirdetett péntekre demonstrációt több baloldali youtuber és influenszer. Pottyondy Edina a Facebookon közölte, hogy több mint száz híresség állt a tüntetés mellé, amelyet a 444.hu szerdán közölt cikkében is közzétett. A listára olyan nevek kerültek fel többek között, mint Till Attila műsorvezető, Radics Péter digitális tartalomkészítő, Fekete Giorgio, a Carson Coma zenésze, Steiner Kristóf újságíró vagy Lakatos Márk stylist.

 Széki Attila Curtis nevét pedig bár a lista második helyén hozták, a zenész egy Facebook-posztban cáfolta meg, hogy részt vesz az eseményen. Mint fogalmazott, „a pedofília minden formáját elutasítom, és azt is, ha a gyerekeket politikai célra akarják felhasználni”. Mint írta, ahogyan eddig, úgy ezután is kiáll a gyermekek védelme mellett, majd arra kért mindenkit, hogy ne éljenek vissza a nevével.

Borítókép: Curtis (Fotó: Képernyőfotó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.