Elárasztotta a víz Erzsébetvárost

Egy teherautó miatt gejzírként tört elő a víz a belvárosban.

Forrás: Metropol2024. 02. 23. 14:12
Kitört tűzcsap a Kazinczy utcában Forrás: Erzsébetváros Rendészeti Igazgatósága
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár a február végi időjárás a tavaszt idézi, a városi szökőkutak újraindítására még várni kell, ám a VII. kerületben egy esemény már megelőlegezte ezt. A Metropol szerint a napokban egy teherautó kitört egy tűzcsapot a belvárosban, ami miatt gejzírként tört a felszínre a víz Erzsébetvárosban.

A helyszínt rendőrök biztosították, a rendészet munkatársai segítették a gyalogosok közlekedését, a hatóságok munkáját.

A Kazinczy utca és a Wesselényi utca sarkában egy teherautó jelent meg, ami bár nem közlekedett gyorsan, a szűkös utcában nem fért el, így egy rossz manőver nyomán egész egyszerűen kidöntötte a tűzcsapot. 

A történtekről Erzsébetváros Rendészeti Igazgatósága számolt be a Facebookon. Szerencsére egy órán belül sikerült megoldani a kaotikus helyzetet: a kárelhárítás megtörtént, és az Erzsébetváros Kft. munkatársai már a helyszín takarításán, rendezésén dolgoztak.

 

Borítókép: Vízár a Kazinczy utcában (Forrás: Erzsébetváros Rendészeti Igazgatósága)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.