Holttestet találtak egy zuglói lakásban, emberölés miatt nyomoz a rendőrség

Emberölés gyanúja miatt indított nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) életvédelmi osztálya egy hatvankilenc éves nő ügyében, akinek holttestére saját lánya talált rá.

2024. 02. 08. 8:30
Emberölési kísérlet, rendőr, kordon, rendőrség Forrás: Kisalföld/Nagy Gábor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségen február 7-én, miszerint nem tudta az édesanyját elérni, ezért felkereste zuglói lakásán, ahol holtan találta az asszonyt közölte a rendőrség.

A fővárosi rendőrök a helyszínen szemlét tartottak, és megállapították, hogy a hatvankilenc éves nő halálát bántalmazás okozhatta. A BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást.

A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, az áldozat fiát, akit XIII. kerületi lakásán két és fél órán belül elfogtak.

Az 51 éves S. Tibor feltehetően begyógyszerezte magát, ezért a mentők kórházba vitték, ahol jelenleg is rendőrök őrzik.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Kisalföld/Nagy Gábor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.