Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Így reagált a Fidesz Gyurcsány Ferenc évértékelőjére

Gyurcsány Ferenc továbbra sem vállalta a felelősséget, a baloldalon nincs következménye a bűnöknek.

Forrás: Pesti Srácok2024. 02. 24. 17:41
GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2023. szeptember 25. Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetõje reagál Orbán Viktor miniszterelnök napirend elõtti felszólalására az Országgyûlés õszi ülésszakának elsõ napján, 2023. szeptember 25-én. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány Ferenc továbbra is a dollárbaloldal vezére, és továbbra sem hajlandóak vállalni a felelősséget bűneikért – reagálta a Fidesz a DK elnökének évértékelőjére – adta hírül a PestiSrácok.

A DK elnöke évértékelőjében ismét csak arról beszélt, hogy céljuk a hatalom megszerzése bármi áron. A tetteikért továbbra sem vállalják a felelősséget, hiszen Gyurcsány Ferencnek esze ágában sincs visszahívni a garázdaságért és választási csalásért elítélt Varju Lászlót a parlamentből. Az a Gyurcsány Ferenc akar hatalomra kerülni, akinél a bűnöknek nincs következménye, aki nyolc év alatt válságba sodorta az országot, elvett egyhavi nyugdíjat, egyhavi bért a tanároktól és eltörölte a családtámogatásokat is

– olvasható a közleményben.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.